LLETRES DE FORJA AMB MOLTA HISTÒRIA

LLETRES DE FORJA AMB MOLTA HISTÒRIA

Us heu fixat que els nostres apartaments tenen el nom d'un personatge il·lustre de la història de Prades? La reina Margarida, Mateu Fletxa, el Nen de Prades, Fra Boïl i Melcior Font. És la nostra manera de retre'ls homenatge. I, per això, hem posat el seu nom amb forja damunt la porta de cadascuna de les nostres cases. Unes lletres que ens han fet la nissaga de forjadors de Can Biel, de l'Espluga de Francolí. 

Una nissaga de forjadors amb més de 100 anys d'història

Veure treballar els artesans de Can Biel és tot un espectacle. Es dediquen a la forja artística des de l'any 1903. Les seves creacions artístiques estan repartides per tot el territori però en podeu veure un tast ben a prop, al Monestir de Poblet. 

Quan li vem proposar a Valentí Martí fer-nos les lletres de Can Llorenç de seguida va acceptar l'encàrrec. Una feina que, com tota la que val la pena, han fet amb molta cura i sense pressa. Si voleu veure el resultat només cal que passeu per la placeta dels nostres apartaments. I si voleu veure més coses de la seva forja artística podeu visitar el web www.forjacalbiel.cat

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat