Ubicació i contacte

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Apartaments Turístics Can Llorenç
Passatge de la Muralla, 6, Prades 43364 (Tarragona)
info@pradescanllorens.com
607 38 10 04 / 607 38 10 05
Contacta amb nosaltres
Nom

Correu electrònic

Telèfon
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD),les dades subministrades per l’usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat, el qual serà processat exclusivament per a la finalitat descrita. Aquestes dades es recolliran a través dels formularis corresponents, els quals només contindran els camps imprescindibles per a poder prestar el servei requerit per l’usuari.
 
Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, segons el Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, prenent les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que ho puguin utilitzar per a finalitats diferents que les que han estat sol•licitades a l’usuari.
 
En cas que es consideri oportú que se cedeixin les dades de caràcter personal a altres entitats no vinculades Apartaments Turístics Can Llorenç, l’usuari serà informat explícitament de la finalitat del fitxer, les dades cedides i el nom i adreça del cessionari, per tal que doni el seu consentiment inequívoc a aquest respecte.
 
Finalment, l’usuari podrà exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel•lació en compliment d’allò establert a la LOPD, o simplement per a qualsevol consulta o comentari personal respecte d’això.
 
"En compliment d’allò que s’estableix a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, l’informem que les dades recollides en aquest formulari s’incorporaran, per ser tractades, en un fitxer automatitzat propietat de Apartaments Turístics Can Llorenç, amb la finalitat d’atendre la seva sol•licitud. Li recordem que pot exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició a Passatge de la Muralla, 6, Prades 43364 (Tarragona)
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat